20 maart 2023 in Arnhem: de toekomst is nu

Een nieuwe samenleving is mogelijk! Veranderingen gaan razendsnel in onze tijd.
De vraag is: welke kant op? Meer dan ooit is het belangrijk ons de gewenste samenleving voor te stellen. Want dat geeft richting.
Voel je aan dat onze samenleving (heel) anders zou kunnen?

  • Word je aangetrokken tot een manier van samen leven die natuurlijker, verbondener, bewuster, socialer, gelukkiger, creatiever en meer in balans met moeder aarde is?
  • Geloof je van binnen dat het kan, als we ons maar verbinden?

Er is goed nieuws. Je bent niet de enige!
Op initiatief van United Economy vindt op 20 maart de try-out van theatermiddag ‘De toekomst is nu!’ plaats.
Van 15.00 – 17.00 in Theater Het Hof in Arnhem.
United Economy  is een van de circulair geld communities van Circulair Geld Nederland (net zoals de Utrechtse Euro, Vix, Zeister Knoop, et cetera).

Het is meer dan alleen theater. Het is ook een gezamenlijke ontdekkingsreis naar én een co-creatie voor de nieuwe economie en samenleving. Tijdens deze theatermiddag is iedereen actief deelnemer.

Wat er die middag precies gebeurt, ontstaat in het moment. Zeker is dat we een bijzondere en waardevolle middag gaan beleven, vol met inzichten, ontmoetingen, persoonlijke ontwikkeling, humor, ontspanning en perspectief.

Durf je het aan? Ben je klaar voor de reis?

Meld je dan nu aan en wees één van de dertig mensen die meedoen aan de allereerste theatermiddag ’De toekomst is nu!’.  Je krijgt na je aanmelding spoedig bericht of er nog plek is.

 

 

Theater het Hof Arnhem