Geld en Genoeg van Dette Glashouwer

Geld en Genoeg van Dette Glashouwer.
Op veler verzoek is de voorstelling Geld en Genoeg van Dette Glashouwer opnieuw te zien. En wel in de vorm van een huiskamervoorstelling. De voorstelling is actueler dan ooit.
Dette vertelt over de geschiedenis en de betekenis van geld.
Je denkt misschien: ‘Het gaat elke dag door mijn handen, dus ik weet er alles van!’. Geloof het, Dette zet je aan het denken!
Toen de financiële crisis uitbrak, besloot Dette theater te gaan maken over geld: Stand up Economy. Met de vragen ‘Wat is geld?’ en ‘Kan het ook anders?’ reisde Dette de wereld over. Ze trok van Istanbul tot Stavanger, van verschillende Amerikaanse universiteiten tot de sloppenwijken in Kenia. Zo kwam uiteindelijk haar voorstelling tot stand.

Geld en Genoeg in jouw huiskamer?
Wil je deze voorstelling boeken? Mail naar share@detteglashouwer.com of stuur een bericht via whatsapp/signal naar 0641504265.
Dette heeft drie kwartier nodig om zich in je huis voor te bereiden.
De voorstelling zelf duurt 40 minuten. Reken daarnaast een half uur voor napraten, opruimen en wegwezen.

Prijs in overleg en naar draagkracht:
Bij weinig inkomen vanaf € 25 p.p. met een minimum van € 75. Modaal vanaf €250 en vind je dat je genoeg verdient, dan vanaf € 395.
Alles inclusief BTW maar exclusief reiskosten waaronder €25 per uur reistijd. Uiteraard ook in circulaire euro’s te betalen.

Dette speelt 23 november in Hilversum.
De voorstelling is ook 23 november te zien in de bibliotheek van Hilversum.
Voor meer info, klik hier.

Dette Glashouwer Huiskamertheater