Gratis DE KOOP LOKAAL BOOSTER bij boekhandels

Ons nieuwe boek DE KOOP LOKAAL BOOSTER kunt u gratis meenemen bij aankoop van een ander boek bij boekwinkels door het hele land
Van Amsterdam tot Utrecht, Bergen aan Zee tot Culemborg en Haarlem tot Middelburg, al 20 boekhandels doen mee. Het is de bedoeling dat u het gratis exemplaar na lezing doorgeeft aan een andere belangstellende.
Klik voor de complete lijst.

Extra kansen voor MKB en circulaire economie
Dit boek is bestemd voor lokale bestuurders, ambtenaren, ondernemers(organisaties) en iedereen die wil weten hoe een innovatief digitaal betaalplatform het lokale MKB aan meer omzet en krediet kan helpen. Het vertelt hoe de Koop-Lokaal-Booster bijdraagt aan extra kansen voor het MKB en de circulaire economie stimuleert. Elke gemeente moet eigenlijk standaard zo’n lokale betaalfaciliteit van lokale rekeningen hebben klaar staan, zodat die geactiveerd kan worden op momenten dat het MKB extra klandizie en kredieten nodig heeft. Zo’n voorziening voor de lokale economie is net zo hard nodig als een noodaggregaat in een ziekenhuis.

Gratis exemplaren voor gemeenteraden
Vorig jaar kwam DE KOOP LOKAAL BOOSTER uit. Pieter van Klaveren, voorzitter MKB-Rotterdam-Rijnmond, overhandigde het eerste exemplaar aan Roos Vermeij, wethouder Economische Zaken in Rotterdam. Er is op dit moment meer dan ooit aanleiding om te bouwen aan veerkrachtige en duurzame lokale economieën. Daarom hebben we gratis exemplaren beschikbaar gesteld aan alle fracties van alle Nederlandse gemeenteraden. Voortbouwend op succesvolle initiatieven uit heden en verleden in Oostenrijk, Engeland en Italië, kunnen nu dus ook Nederlandse gemeentes met de Koop Lokaal Booster aan de slag. Het zorgt ervoor dat de uitgaven van gemeentes, publieke instellingen en MVO-bedrijven het lokale MKB beter helpen.

Meedoen?
Weet u zelf nog een boekwinkel die aan wil sluiten bij onze gratis meeneemactie?
Aanmelden kan via info@socialtrade.nl of +31 (0)30 2 314 314.

Boekhandel Kooplokaal Booster