Heruitgave “Hoe kun je de lucht bezitten?”

STRO brengt een heruitgave van het boek Hoe kun je de lucht bezitten? uit.
Het boek bevat 3 versies van de toespraak van Chief Seattle.
Dit fraai vormgegeven boek, geïllustreerd met pentekeningen, bevat drie versies van de beroemde toespraak van Suquamish opperhoofd Seattle. Hij deelt inzichten over de relatie tussen mens en natuur vanuit een Indiaans perspectief. Hij uit zijn bezorgdheid over het gebrek aan respect voor mens en natuur door kolonisten en de mogelijke desastreuze gevolgen van deze houding.

United Economy
Omdat STRO nog steeds achter de boodschap van Seattle staat, geven we het boek opnieuw uit. Deze keer met extra aandacht voor het snel groeiend samenwerkingsverband tussen bedrijven en particulieren, het United Economy netwerk. STRO is mede-initiatiefnemer van dit netwerk.
United Economy richt zich op bedrijven en particulieren die hun medemens en de natuur om hen heen belangrijk vinden, én daar actief wat aan willen bijdragen. Dat doen ze door waar mogelijk bij bedrijven in het netwerk in te kopen. Zo weet je als ondernemer of particulier dat jouw geld bij een bedrijf terechtkomt dat hetzelfde belang hecht aan een sociale en duurzame economie.United Economy’s kernmissie resoneert sterk met Seattle’s visie. Daarom belichten we dit netwerk in een speciaal hoofdstuk van ons boek, om de naamsbekendheid te vergroten.

Boek kopen of verspreiden
Bestel het boek voor €19,95 in onze webshop.
Personaliseer de laatste vier pagina’s bij aankoop van 20 exemplaren of meer en verspreid zo de boodschap van Chief Seattle en United Economy.

hoe kun je de lucht bezitten