Ontdekkingsreis naar de wereld van morgen?

Nieuwsgierig naar een fascinerende nieuwe vorm van maatschappelijk-economische ontwikkeling?
Neem een duik in écht anders denken en handelen; kom naar het donut festival op 8 juni 2023 in de Toltuin in Beltrum (10:00 tot 22.00 uur). Lezingen, learnshops, gesprekken, theater, muziek, een inspiratieplein …

Thomas en Heidi
Thomas Siderius, werkzaam bij de gemeente Amsterdam en de Utrechtse Euro, geeft twee sessies over lokaal geld en Heidi Leenaarts van United Economy doet een interactieve theatersessie met als titel ‘De toekomst is nu’. Thomas is onderzoeker en projectleider bij het Nationaal Programma Samen Nieuw West, met een specifieke interesse in de rol van complementaire geldsoorten in de circulaire economie. Met zijn ervaring bij de Utrechtse Euro en twee reeds gepubliceerde artikelen over dit onderwerp, probeert hij nu een lokaal geldsysteem in Amsterdam (Nieuw-West) te realiseren. Heidi is initiatiefneemster en bestuurslid van United Economy, het landelijke circulair geld netwerk van bedrijven, die zich samen inzetten voor het verduurzamen van onze economie.

Locatie Toltuin
De Toltuin is gelegen tussen Groenlo, Ruurlo en Beltrum midden in de groene Achterhoek:
Schuurmansweg 3A, Beltrum (Berkelland).

“Tol” is de (typisch Achterhoekse) bijnaam van Bram Pape, eigenaar en inspirator van de Toltuin. En “tuin” staat voor de omgeving; letterlijk een tuin maar figuurlijk een plek waar in alles mogelijk is zolang het maar bijdraagt aan het inspireren van mensen. Iedere stap is een ontdekking, ieder spoor verleidt tot onderzoek. Samen bij het kampvuur komen ideeën tot leven!
Voor meer informatie en inschrijven zie donut-festival.nl.

Donut festival